Mariëlle van Campen-Buysrogge

De Driesprong - Mariëlle van Campen-Buysrogge -

Mijn naam is Mariëlle van Campen. Ik ben getrouwd met Olaf en samen hebben we drie prachtige kinderen. Sven, Youri en Liz.

Op maandag en dinsdag werk ik in groep 3/4 en op vrijdag sta ik voor groep 5. Dit doe ik met veel liefde en plezier. Het leren lezen en rekenen aan kinderen inspireert mij iedere dag weer. Ik vind het altijd een uitdaging om in een gezellige, rustige sfeer kinderen te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. De sociale en creatieve aspecten hierbij spreken mij erg aan! Vanaf het schooljaar 2016/2017 ben ik slapend lid van de MR van onze school.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten, in de tuin te zijn, creatief bezig te zijn en te genieten van mijn kinderen. Wij zijn dan ook regelmatig te vinden in het zwembad of in het bos.

Onze Facebookpagina